Connexió ERP

Connexió ERP

Per tal d’agilitzar la feina dels comerciants amb botigues físiques que les gestionen amb un software de gestió  empresarial o ERP s’ha de desenvolupar una connexió ERP.

Amb aquesta, el comerciant conseguirà una agilitat a l’hora de fer el dia a dia de la seva empresa incrementant la productivitat i minimitzant els possibles errors.

La connexió ERP es realitza entre el software de planificació empresarial o ERP que disposi el client amb els diferents canals de venta que tingui habilitats el client: Marketplaces (FNAC, Amazon, …), botigues online (Prestashop, Magento, OSCommerce, botigues online a mida, …) i comparadors de productes (Google Shopping, …).

Què aconsegueix el client? Amb aquesta connexió ERP, només haurà de gestionar l’estoc una sola vegada al seu software gestor empresarial (ERP), de la mateixa manera modificar només aquí els preus, afegir nous productes o eliminar-ne.

El sistema o plataforma s’encarregarà de sincronitzar i gestionar automàticament la resta de plataformes o canals de venda. Així, es desenvolupa una connexió ERP capaç de fer molt més productiva la hora laboral i minimitzant a zero els possibles errors d’estocatge o variacions de preus que es puguin produïr.

Contacta amb el nostre equip i et prepararem una proposta que no podràs rebutjar: Preu inmillorable, ajustat a les teves necessitats, ràpid, còmode, únic i amb un disseny gràfic o interfície d’usuari molt agradable.

Som l’estudi de desenvolupament web que necessites per a desenvolupar la teva connexió ERP.

A què esperes? :)

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!