Serveis d’impressió: Impremta a Palafrugell

Un dels nostres serveis és el d’impressió perquè fem la tasca d’impremta a Palafrugell. Ens encarreguem de fer realitat el que s’ha dissenyat prèviament mitjançant qualsevol format: targetes de visita, papers de carta, sobres, carpetes, fulletons, stands, …

Parla amb el nostre equip i t’assessorarem per tal d’aconseguir la millor relació qualitat/preu segons les necessitats del que vols imprimir.

Són massa els avantatges que t’apropen a nosaltres… t’esperem per l’impressió a Palafrugell!

Demana’ns pressupost sobre impressió a Palafrugell:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Els diferents elements que podem imprimir a l’impremta de Palafrugell

  • Targetes de visita: Per tenir tots els membres de la teva empresa de Palafrugell amb targetes de visita perquè totes les persones amb qui es reuneixin puguin tenir el seu contacte amb un producte de qualitat, donant un toc de professionalitat extra.
  • Paper de carta: L’impressió de paper de carta a Palafrugell és indispensable sobretot per poder donar informes, pressupostos o d’altres documents degudament corporativitzats, amb el logotip i colors de la marca dissenyada.
  • Sobres: Imprimir sobres americans amb o sense finestra o d’altres mides és molt interessant per enviar factures als clients o informació comercial.
  • Carpetes: Existeixen de moltes mides i formats però totes tenen en comú que donen el plus de professionalitat que tota empresa necessita. Entregar informes a dins d’una carpeta, farà que la fidelitat del client incrementi, segur!
  • Roll-up o expositors: Teniu un esdeveniment? O simplement voleu decorar les vostres botigues o oficines? Un roll-up tradicional o un expositor amb formats molt més originals és el que esteu cercant. Encertareu amb qualsevol opció!
  • Lones o cartells grans: Donar visibilitat a la vostra empresa de Palafrugell és més fàcil amb grans lones o cartells que es puguin veure des de lluny. Amb una qualitat insuperable i un preu molt competitiu!
  • Plaques: Una alternativa a les lones són les plaques de PVC o d’altres elements més rígids o més tous. Ideals per a immobiliàries o constructores que han de deixar força temps els seus cartells al carrer.
  • Flyers plegats o sense plegar: En format tradicional d’un sol full o plegats tipus díptics o tríptics, tant és! La qüestió és que és un dels elements  més antics que encara s’utilitzen perquè funcionen molt bé i la relació qualitat/preu és òptima! Mostra els teus serveis o productes de la teva empresa de Palafrugell de forma adequada!
  • Catàlegs i revistes: Et fem pressupost personalitzat sense cap compromís, amb les pàgines que necessites, la mida adequada i l’acabat desitjat. El producte perfecte per mostrar amb una qualitat excepcional tots els teus productes o serveis del teu negoci de Palafrugell.

Impressió de targetes de visita a l’impremta de Palafrugell

Podràs escollir la mida, l’orientació de la targeta, el material del paper, el seu gramatge de fins a 350 grams i, fins i tot, si vols la targeta de visita per a la teva empresa plastificada.

En aquests casos, es sol optar per la mida tradicional en format rectangular d’uns 9 cm x 5,5 cm però també es pot variar les mides o, fins i tot, fer-les quadrades o plegades.

Paper de carta o membreta a l’impremta de Palafrugell

El format tradicional és en A4, el més extès, però podem imprimir la mida que necessitis. El gramatge serà de 90 grams, i, com les fulles per impressora normals, el tipus de paper serà similar.

Escull si l’entrega la vols normal (econòmica) o urgent.

Impressió de sobres

Hauràs d’indicar-nos quina mida de sobre vols, si la tradicional tipus americà amb o sense finestra, o qualsevol altra. N’hi ha un munt per escollir!

Es prepara en paper tipus impressora amb gramatge 90 grams, ideal per a poder imprimir directament l’adreça al sobre.

També podràs decidir si s’ha d’imprimir només per una cara o per les dues.

Impressió de carpetes a la nostra impremta de Palafrugell

Primer s’haurà d’escollir el model que pot variar des de carpeta normal, amb troquel per a posar-hi targeta de visita, amb llom per guardar-hi diferents fulls o, fins i tot, en versió més senzilla amb paper més prim per posar 1 o 2 fulles.

L’acabat pot ser des del més senzill a tipus laminat daurat o platejat, entre d’altres.

Imprimeix flyers o fulletons amb nosaltres

Un cop sàpigues la informació que ha d’incloure el flyer, podràs escollir la mida que pot anar des d’un A6 fins a un A3 i, si n’hi ha molta informació, potser és interessant valorar un flyer plegat, és a dir, un díptic o un tríptic.

Es pot escollir el tipus de paper amb un estucat brillant o mat, segons el que t’agradi més, així com el gramatge del fulletó que podrà ser fins i tot de 350-400 grams.

Si això no és suficient, també pots escollir un plastificat en brillant o mat per donar un plus d’exclussivitat que pot anar molt bé amb la teva empresa de Palafrugell.

Vols saber-ne més sobre els productes de la nostra impremta de Palafrugell?

És un dels nostres productes estrella perquè combina molt bé la gran qualitat del seu acabat amb el preu competitiu.

Encuadernació

És el primer element que s’ha d’escollir: Una encuadernació grapada, cosida, encolada, metàl·lica amb espirals, tipus llibre o revistes pensades per a grans tirades.

Format tancat

Com ha de quedar tancat el teu catàleg o revista de Palafrugell? Hi ha diferents mides disponibles estàndards: A4, A5, format quadrat o, en el cas de no encaixar cap mida, podem fer-lo a la mida que necessitis sense problemes.

Tipus de paper

En un paper clàssic però escollint estucat mat o brillant o, si es requereix d’una exclussivitat en la qualitat, es pot fer amb papers de diferents característiques com reciclat, extra de brillo, …

Gramatge dels catàlegs o revistes

Es podrà escollir el gramatge de les portades i de les fulles interiors per separat. És interessant per dotar la portada i contraportada d’un gruix extra i, les fulles interiors, d’un gramatge més petit per economitzar.

Fins i tot, es pot escollir una impressió en blanc i negre a l’interior.

 

Sense cap mena de compromís, t’emplacem a que contactis amb nosaltres per conèixer el millor preu per a la impressió de catàleges o revistes de la teva empresa de Palafrugell.

Els roll-ups o els diferents expositors que existeixen al mercat són elements de gran impacte als usuaris que el visualitzen perquè es pot donar un missatge directe dels productes o serveis de la teva empresa de Palafrugell maximitzant l’interès dels possibles clients.

Són ideals per a fires, decoració d’oficina o diferents esdeveniments que hagueu de muntar.

Roll-ups a l’impremta de Palafrugell

Solen ser d’unes mides aproximades de 80-90 cm d’ample per uns 2 metres d’alçada i inclouen peus que, col·locat en perpendiculars, permeten l’estabilitat de l’estructura.

Tots ells també incorporen una bossa de tela per tal de facilitar el transport i guardar-lo degudament.

Expositors

Com a complements als roll-ups, també tenim infinitat de propostes que de ben segur encaixen amb el que tens pensat per la teva empresa de Palafrugell.

Podem oferir-te expositors de gran format, amb infinitat de formats i mides per interior i exterior.

Les lones normalment estan pensades per a imprimir-les a grans mides però no sempre ha de ser així. Una lona col·locada en un lloc pensat estratègicament pot arribar a una gran quantitat de possibles clients i pot fer incrementar la notorietat de la teva marca i, fins i tot, incrementar les vendes del teu negoci de Palafrugell.

N’hi ha de diferents materials pensats per a ser més resistents al vent, més opacs per veure’s millor el missatge i de microperforats per deixar passar una mica l’aire i evitar problemes amb vent fort. A més, existeixen lones amb aplicacions anti raigs UVA per evitar que el sol la faci malbé i amb reforços a les cantonades perquè tota la lona sigui molt més resistent.

Per últim, es podran escollir els ullals per a cordar-la on es vulgui: Es poden posar 4, un a cada cantonada, o els necessaris per tal d’aconseguir que quedi molt més fixada.

Les típiques plaques que veiem pel carrer estan fetes, normalment de PVC o, si són més flexibles i primes, d’un altre tipus de material més econòmic. Doncs aquests i molts altres materials te’ls podrem oferir a la nostra impremta de Palafrugell.

Plaques per immobiliàries de Palafrugell

Podràs decidir quina mida de placa encaixa millor amb la teva immobiliària de Palafrugell i el material que s’adapti al teu pressupost sense cap mena de compromís.

Són elements ideals per mostrar els immobles que estan en venda o lloguer o, fins i tot, els que ja s’han venut o llogat per allargar el missatge del teu negoci als usuaris que pel carrer puguin veure les plaques.

Són ideals per exterior i interior i de fàcil col·locació.

Plaques per a empreses de la construcció a Palafrugell

Tens una empresa que es dedica a la construcció a Palafrugell? Llavors t’interessa aquest producte!

Ja sigui un guixaire, lampista, constructor, promotor, paleta o fuster, és molt interessant tenir plaques per marcar les obres on s”hi està treballant per fer branding o marca i poder aconseguir més clients mentre estàs treballant.

Són plaques perfectament pensades per a aquesta finalitat i són molt resistents al sol, vent i pluja.

Serveis d'impressió a l'impremta de Palafrugell by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!