Disseny web Palafrugell

El tracte, comprensió i ràpida resposta al client és un pilar a la nostra empresa. Vols millorar el teu negoci amb disseny web a Palafrugell? Nosaltres ho fem realitat amb la nostra dilatada experiència al sector, portem des del 2011 assessorant als nostres clients i engegant projectes de disseny web a Palafrugell.

Disposem de diferents packs tancats que s’adapten a la majoria dels nostres clients que estan buscant els serveis de disseny web a Palafrugell.

Parla amb nosaltres i t’assessorarem per tal de donar-te la millor solució pel projecte que tens al cap. T’aconsellarem oferint sempre la millor qualitat, rapidesa i, com no podia ser d’una altra manera, al millor preu.

Són massa els avantatges que t’apropen a nosaltres… t’esperem pel disseny web a Palafrugell!

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Característiques del nostre disseny web a Palafrugell

  • Webs responsive: Tots els nostres dissenys web són responsive (s’adapten a mòbils)
  • Posicionament web SEO: Pack inicial de posicionament web SEO a Google, millora en les posicions dels cercadors
  • Disseny web personalitzat: Amb els colors corporatius i el contingut adequat pel teu negoci, un lloc web 100% adaptat a la teva empresa
  • Serveis de dominis, correus electrònics i servidors/hosting per allotjar el lloc web
  • Manteniment mensual: Tenir el lloc web actualitzat dia a dia segons els canvis que necessitis
  • Certificats de seguretat SSL: Perquè navegar per la pàgina web sigui segur, instal·lem al domini un certificat que encripta la comunicació entre usuari i servidor
  • Antivirus i antispam: El teu lloc web més segur, per evitar atacs i infeccions al lloc web
  • Assessorament permanent: Serem els teus ulls al món digital i t’aconsellarem segons les teves necessitats
  • Màrqueting online SEM: Publicitat online mitjançant anuncis amb les eines més modernes i efectives

Disseny web professional a Palafrugell

El nostre equip de desenvolupadors de pàgines web ofereix un servei de disseny web professional a Palafrugell que farà que el teu negoci pugui tenir un PLUS respecte a la teva competència tant al teu sector com a la teva zona geogràfica, garantit! :)

Pàgines web a Palafrugell autogestionables

Realitzem un disseny web a Palafrugell orientat a què els nostres clients puguin autogestionar alguns apartats de la seva plana web perquè mantenir-se actualitzat sigui una tasca més del dia a dia del teu negoci com, per exemple, actualitzar horaris, afegir publicacions noves al blog o actualitzar imatges o texts de l’apartat de serveis del teu negoci.

Disseny web responsive a Palafrugell

Avui dia, tothom té un dispositiu mòbil on està acostumat a navegar per les diferents pàgines web d’internet. Per això, tots els nostres dissenys web que realitzem a Palafrugell s’han desenvolupat pensant en aquesta dinàmica.

Què aconseguim amb això? Que les pàgines web s’adaptin al dispositiu en qüestió que l’està obrint i, d’aquesta forma, sempre es veurà en les millors condicions, sigui un mòbil o smarpthone, tauleta o ordinador d’escriptori.

Què inclou el nostre disseny web a Palafrugell?

Totes les nostres pàgines web de Palafrugell estan adaptades perquè puguin ser traduïdes fàcilment ja sigui al moment de crear el disseny web o posteriorment amb el temps.

En què em pot ajudar?

Tenir la teva pàgina web dissenyada per ser traduïda obrirà un gran ventall de possibilitats als nous clients que necessitin visitar-la en un altre idioma així com incrementar la quantitat de contingut als cercadors. D’aquesta manera, millorarà molt el posicionament web SEO de la plana web i, per tant, els usuaris tindran més facilitat per trobar la nova web de la teva empresa a les primeres posicions de Google.

A cada nou projecte de disseny web Palafrugell que comencem, sempre donem d’alta l’empresa o negoci a Google Maps perquè aparegui la marca al mapa així com la fitxa de Google que dóna tota la informació als usuaris quan et busquen per internet.

En què em pot ajudar Google Maps?

Tenir presència a Google Maps és molt important perquè totes les eines de Google són MOLT utilitzades per la gran majoria d’usuaris i, per tant, tenir totes les eines ben configurades ajudarà als usuaris a trobar la teva empresa molt més fàcil i ràpid.

Ajudarà tant a sortir al mapa de Google (Google Maps) com als resultats a les cerques de Google millorant el posicionament web SEO. Amb el nostre disseny web ja ho tindràs aconseguit. Tindràs molta més presència a Palafrugell!

Totes les noves pàgines web que desenvolupem ja inclouen un pack que fa complir adaptant-se a la normativa Europea de Cookies.

En què em pot ajudar adaptar la web de Palafrugell a les Cookies?

És important complir la normativa per evitar tenir problemes als usuaris que naveguin pel lloc web i no se sentin còmodes perquè la pàgina web pugui enregistrar informació sense que el mateix hagi donat consentiment previ.

Enregistrar totes les estadístiques dels usuaris és important per saber qui, com i des d’on visita la pàgina web de la teva empresa.

En què em pot ajudar Google Analytics?

És important saber-ne les estadístiques del nostre web per saber si, per exemple, es pot fer una campanya publicitària a algun indret o si el bloc d’edat dels visitants té 20 o 50 anys, per exemple.

Com podem millorar el disseny de la teva web de Palafrugell?

Oferim serveis professionals de posicionament web SEO per tal que el disseny web que fem de la teva pàgina web de Palafrugell sigui el més productiu possible, fent que la teva plana web aparegui en les primeres posicions de cercadors com Google.

Com t’ajudem al posicionament web SEO de Palafrugell?

Et farem una proposta que inclourà una sèrie d’accions tècniques per tal de millorar la rapidesa de resposta de la pàgina web perquè cercadors com Google la puntuïn millor que les webs de la competència i poder passar per davant en millors posicions als resultats de cerca.

A més, per facilitar l’execució de la proposta, facilitem els pagaments mes a mes encara que la feina l’haguem realitzat per avançat. D’aquesta forma, t’ajudarem amb tot el que estigui a la nostra mà perquè la teva pàgina web de Palafrugell posicioni al màxim a Google.

Amb les nostres eines de màrqueting online SEM aconseguirem que la teva pàgina web rebi moltes visites de qualitat de clients target del teu sector perquè segmentarem molt bé els anuncis publicitaris a internet perquè filtrem només els usuaris que poden servir pel teu negoci.

Amb això aconseguirem també maximitzar el rendiment minimitzant el cost de publicitar-se a internet, mitjançant Google Adwords o Facebook Ads + Instagram.

Com t’ajudem al màrqueting online SEM de Palafrugell?

Fem una proposta basada en un estudi del teu sector i de la teva competència per tal d’elaborar un informe que ens ajudarà a guiar-nos per a fer una campanya de màrqueting digital òptima amb el màxim retorn possible.

La teva pàgina web de Palafrugell rebrà totes les visites dels potencials clients que el teu negoci necessita, filtrant la resta perquè la despesa en màrqueting digital sigui la mínima.

Si el que realment necessites al teu negoci és vendre productes per internet, podem fer-te un disseny web de botiga online per aconseguir-ho. Disposem de totes les eines per facilitar-te la penetració en el món digital de la venda online.

Inclourà tot el disseny web necessari, t’oferirem un ventall de passarel·les de pagament perquè els teus usuaris disposin de tots els mètodes de pagament possibles, et guiarem en la contractació dels transportistes que s’encarregaran de la part logística del teu negoci i deixarem la teva botiga online llesta perquè tots els teus productes o serveis es puguin sense cap barrera a internet.

Com t’ajudem al disseny web de la teva botiga online?

Aconseguirem que el teu nou negoci sigui capaç de vendre amb totes les facilitats possibles per als teus clients tots els productes o serveis que vulguis vendre.

A més, podrem aplicar un munt de valors afegits que es gestionen automàticament amb un retorn, com per exemple la llista de productes relacionats en una fitxa de producte, recordatoris de carrets de compra abandonats per fomentar la finalització de la venda, etc.

Disseny Web a Palafrugell by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!