Màrqueting online

Estàs buscant campanyes de màrqueting online de qualitat per aconseguir els objectius de vendre per internet, entre d’altres? Màxima professionalitat a l’hora de realitzar el que necessites amb una única meta: arribar al màxim número d’usuaris

Fem ús de les eines de màrqueting i posicionament més actuals seguint uns patrons que ens faran arribar a l’èxit cercat en un inici. Rebràs assessorament i informes personalitzats que et mostraran l’històric i la situació actual del progrés de les campanyes.

A més, l’equip de la nostra agència de màrqueting online ha obtingut el Certificat de Google Adwords que ens acredita amb els coneixements òptims per a la gestió de campanyes de màrqueting online (SEM) en Google Adwords.

Si també necessites que apliquem màrqueting online en format vídeo, la nostra agència també disposa del Certificat en publicitat avançada de vídeo a Youtube de Google.

Les certificacions oficials es poden comprovar en aquest enllaç.

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!