SEM

Si busques SEM, l’has trobat. Et farem un pressupost ajustat a les teves necessitats perquè no deixis escapar ni una possible conversió amb les nostres campanyes de màrqueting SEM. Deixa’t aconsellar per nosaltres, els nostres projectes són la nostra carta de presentació i el teu futur èxit serà una realitat! No deixis escapar l’oportunitat!

Aconseguir més clients o fidelitzar-ne els existents és la clau per a triomfar en qualsevol negoci. Parla amb nosaltres i t’oferirem una bateria d’accions per tal d’incrementar aquests objectius. Et farem un pressupost ajustat a la teva butxaca!

El nostre equip disposa del Certificat de Google Adwords que acredita la nostra agència amb els millors coneixements per a la gestió de campanyes de màrqueting online SEM. A més, també disposa del Certificat  avançat en publicitat de vídeo a Youtube de Google, que ens acredita amb els coneixements necessaris per a la realització de campanyes SEM orientades a publicitat de vídeo.

Les certificacions oficials es poden comprovar en aquest enllaç.

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!