Connexió comparadors de productes

Connexió comparadors de productes

Actualment estàs venent els teus productes en una o més botigues online i/o en una o més botigues físiques?

Doncs t’interessa tenir una connexió comparadors de productes. Perquè? Perque, de forma automàtica i sense esforça afegit, podràs incloure el teu catàleg de productes amb totes les combinacions, variacions de preu i estoc en qualsevol dels comparadors existents al mercat.

Imagina vendre els teus productes en les teves botigues online i/o botigues físiques i, a més, que els usuaris d’internet et puguin buscar als diferents comparadors, trobant el millor preu en algun dels teus productes. Mitjançant la connexió comparadors de productes ho podràs aconseguir.

Confia en el nostre equip amb experiència i especialitzat en desenvolupaments a mida d’aquest tipus. Tindrás la millor connexió comparadors de productes del mercat, a un preu molt econòmic i amb les funcionalitats que necessites, ni més ni menys.

Pots crèixer de manera exponencial amb la connexió comparadors de productes perquè podràs fer aparèixer tot el teu catàleg de productes als comparadors com Google Shopping o Twenga, entre d’altres.

Imagina el munt de ventes que t’estàs perdent per no aparèixer a aquests comparadors… en parlem? :)

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!