Connexió FNAC

Connexió FNAC

Oferim tot tipus de connexions per a mantenir diferents plataformes actualitzades amb el catàleg de productes de la teva botiga.

Un exemple pot ser la connexió FNAC, que sincronitza i manté actualitzada la plataforma amb els canvis més actuals del catàleg de productes del teu e-commerce.

Si actualment disposes d’una botiga virtual on ja estàs venent els teus productes, perquè no ampliar el teu ventall de possibilitat? Podràs vendre a molta més gent a un preu molt competitiu.

Informa’t sobre el nostre servei de connexió FNAC, recorda que podràs tenir sincronitzats tots i cadascun dels teus productes, categories, fabricants, proveïdors, … del teu catàleg general de productes.

Fas un canvi a la plataforma que utilitzis, Prestashop, WordPress amb WooCommerce o una web feta a mida i, la connexió FNAC s’encarregarà d’actualitzar-ho automàticament, sense esforços.

Què fem nosaltres? Desenvolupem un script o codi que s’encarregui, periòdicament, d’actualitzar totes les dades que s’hagin modificat en la teva font principal o canal de venta principal (sense cap limitació: Prestashop, WordPress amb WooCommerce, …).

El marketplace FNAC t’està esperant, deixa que sigui el teu comercial. Només t’hauràs d’encarregar de mantenir actualitzat el teu llistat de productes amb els preus actuals, descripcions correctes i, la connexió amb FNAC, s’encarregarà de fer la resta.

Demana’ns pressupost sense cap mena de compromís i et valorarem una proposta adaptada a la teva plataforma per a connectar amb FNAC.

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!