Connexió Marketplaces

Connexió Marketplaces

Estàs buscant un equip de professionals que sigui capaç de sincronitzar i, per tant, desenvolupar una connexió Marketplaces?

Aquest és l’estudi que estàs buscant! Si has arribat fins aquí, és perquè vols començar a vendre, o ja ho estàs fent, per internet mitjançant els diferents Marketplaces disponibles al mercat.

Podem desenvolupar una connexió Marketplaces per a la teva empresa, aconseguint sincronitzar i gestionar de forma automàtica i transparent tot el teu catàleg de productes que actualment gestiones amb el teu software de planificació empresarial o ERP per a les teves botigues físiques amb el núvol, concretament amb els Marketplaces.

Amb aquesta connexió Marketplaces podràs vendre de forma instantánea, àgil i transparent qualsevol dels productes del teu catàleg gestionant només una sola plataforma.

Mitjançant connexió Marketplaces podràs connectar de forma ràpida i automàtica marketplaces com Fnac, Amazon, eBay o Rakuten, entre d’altres.

Si et poses en contacte amb nosaltres, et podrem preparar una proposta ajustada al teu negoci, sempre a un preu inmillorable i adaptat a les teves necessitats.

Deixa de cerca un estudi de desenvolupament que et pugui muntar una connexió Marketplaces, perquè ja l’has trobat.

T’estem esperant, contacta! ;)

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!