Programadors Prestashop

Programadors Prestashop

La nostra empresa ofereix serveis relacionats amb la programació en botigues online Prestashop.

El nostre equip de programadors Prestashop altament qualificat podrà programar, gestionar, analitzar i actuar en qualsevol àmbit de la teva botiga online Prestashop.

Necessites un equip de garanties? Doncs l’has trobat! Confia en nosaltres, t’assessorarem i t’oferirem les millors opcions i alternatives perquè el teu projecte surti beneficiat.

Programadors Prestashop

Mitjançant el llenguatge de programació PHP, podrem programar el teu mòdul o editar alguna de les funcionalitats dels ja instal·lats a la teva botiga online Prestashop.

Manteniment Prestashop

A més de programadors Prestashop, també ens encarreguem de serveis com el manteniment del teu Prestashop. Des d’accions tècniques relacionades amb WPO (Web Performance Optimization) a manteniments periòdics d’analítica web, posicionament web orgànic SEO o màrqueting online SEM.

La nostra meta és veure créixer el teu negoci i, per això, ens esforçarem al màxim per aconseguir-ho.

Per aconseguir-ho, disposem d’un equip altament qualificat amb acreditacions otorgades per Google.

Som acreditats en analítica web amb l’eina més potent del mercat: Google Analytics. Disposem de l’acreditació Google Analytics (GAIQ).

A més, per màrqueting online SEM, estem acreditats també per Google en l’eina Google Adwords. Disposem de les acreditacions de fundamentals, cerca avançada, Google Display i YouTube.

Demana’ns pressupost:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge

Accepto la Política de Privacitat

captcha

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!