Programadors Prestashop

Programadors Prestashop

La nostra empresa ofereix serveis relacionats amb la programació en botigues online Prestashop.

El nostre equip de programadors Prestashop altament qualificat podrà programar, gestionar, analitzar i actuar en qualsevol àmbit de la teva botiga online Prestashop.

Necessites un equip de garanties? Doncs l’has trobat! Confia en nosaltres, t’assessorarem i t’oferirem les millors opcions i alternatives perquè el teu projecte surti beneficiat.

Programadors Prestashop

Mitjançant el llenguatge de programació PHP, podrem programar el teu mòdul o editar alguna de les funcionalitats dels ja instal·lats a la teva botiga online Prestashop.

Manteniment Prestashop

A més de programadors Prestashop, també ens encarreguem de serveis com el manteniment del teu Prestashop. Des d’accions tècniques relacionades amb WPO (Web Performance Optimization) a manteniments periòdics d’analítica web, posicionament web orgànic SEO o màrqueting online SEM.

La nostra meta és veure créixer el teu negoci i, per això, ens esforçarem al màxim per aconseguir-ho.

Per aconseguir-ho, disposem d’un equip altament qualificat amb acreditacions otorgades per Google.

Som acreditats en analítica web amb l’eina més potent del mercat: Google Analytics. Disposem de l’acreditació Google Analytics (GAIQ).

A més, per màrqueting online SEM, estem acreditats també per Google en l’eina Google Adwords. Disposem de les acreditacions de fundamentals, cerca avançada, Google Display i YouTube.

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!