Connexió Prestashop

Connexió Prestashop

Si disposes d’una botiga virtual i un software de gestió empresarial o ERP per a la teva botiga física, et trobaràs amb el problema de la connexió Prestashop.

És molt important matenir sincronitzat tant l’estoc dels productes com els seus preus i modificacions fetes. Tot això es pot mantenir de forma automàtica i sincronitzada perfectament amb una bona connexió Prestashop amb el software empresarial (ERP).

El nostre equip realitza desenvolupaments a mida o estandaritzats per tal d’aconseguir aquesta sincronització i connexió Prestashop.

Parla amb nosaltres i descobreix totes les opcions que t’oferirem perquè el teu dia a dia sigui més senzill i no malgastis tant de temps actualitzant diferents plataformes quan podries agilitzar la feina actualitzant només una.

Si estàs interessat, demana’ns pressupost i el nostre equip multidisciplinar et donarà una proposta ajustada a les teves necessitats amb un únic objectiu: Connexió Prestashop amb el teu software gestor empresarial a un preu molt més que competitiu.

Demana’ns pressupost:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge

Accepto la Política de Privacitat

captcha

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!