Connexió Prestashop

Connexió Prestashop

Si disposes d’una botiga virtual i un software de gestió empresarial o ERP per a la teva botiga física, et trobaràs amb el problema de la connexió Prestashop.

És molt important matenir sincronitzat tant l’estoc dels productes com els seus preus i modificacions fetes. Tot això es pot mantenir de forma automàtica i sincronitzada perfectament amb una bona connexió Prestashop amb el software empresarial (ERP).

El nostre equip realitza desenvolupaments a mida o estandaritzats per tal d’aconseguir aquesta sincronització i connexió Prestashop.

Parla amb nosaltres i descobreix totes les opcions que t’oferirem perquè el teu dia a dia sigui més senzill i no malgastis tant de temps actualitzant diferents plataformes quan podries agilitzar la feina actualitzant només una.

Si estàs interessat, demana’ns pressupost i el nostre equip multidisciplinar et donarà una proposta ajustada a les teves necessitats amb un únic objectiu: Connexió Prestashop amb el teu software gestor empresarial a un preu molt més que competitiu.

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!