Impremta: Impressió de llibres, revistes o catàlegs

Un dels nostres serveis és el d’impressió de llibres, revistes o catàlegs a la nostra impremta de Palafrugell. També oferim serveis de disseny gràfic o bé per crear-ho des de zero o maquetar-ho però, en el cas que ja el tingueu dissenyat i simplement s’hagi d’imprimir, ho podem fer en infinitat d’acabats, gramatges i ventall d’unitats.

Parla amb nosaltres i t’assessorarem per tal de donar-te la millor solució per l’impressió de llibres, catàlegs o revistes a Palafrugell. T’aconsellarem oferint sempre la millor qualitat, rapidesa i, com no podia ser d’una altra manera, al millor preu.

Són massa els avantatges que t’apropen a nosaltres… t’esperem per l’impressió de revistes, llibres o catàlegs a la nostra impremta a Palafrugell!

Demana’ns pressupost d’impressió de llibres, revistes o catàlegs:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Tipus d’enquadernació en impressió de revistes, catàlegs o llibres a Palafrugell

L’enquadernació grapada és elegant i el més pràctic per imprimir revistes i catàlegs i poder promocionar els productes o serveis en fires o esdeveniments.

Una vegada realitzada l’impressió de revistes o catàlegs a Palafrugell, s’apliquen les grapes metàl·liques al llom de forma totalment estètica. Depenent del tipus de gramatge, podem arribar a grapar fins a 96 pàgines de catàleg o revista.

Avantatges:

 •  Flexibilitat: Grapant es permet obrir fàcilment la revista o catàleg facilitant la lectura.
 •  Lleugeresa: Amb la limitació de pàgines a enquadernar, la revista o catàleg imprès a Palafrugell pesa poc.
 •  Ecològic: Les grapes és dels mètodes més ecològics que existeix, degut a només usar grapes metàl·liques.
 •  Econòmic: Normalment s’imprimeixen moltes unitats i notareu com baixa el preu amb la nostra impremta de Palafrugell.
L’enquadernació fresada i encolada de la nostra impremta ofereix una qualitat garantida pels teus catàlegs! Primer es fresen les pàgines al llom, llavors s’enganxen les cobertes i s’obté un producte professional. A més, és molt ràpid tenir revistes, llibres o catàlegs impresos a Palafrugell! Podràs imprimir des d’un llibre escrit per tu mateix com una tesis doctoral per donar el toc de professionalitat, en infinitat de formats i acabats disponibles.

Sempre tindràs l’opció de producció urgent però et recomanem, perquè surti molt més barato, fer-ho amb temps de marge perquè la producció sigui la normal.

L’enquadernació amb espiral metàl·lica està pensada principalment per a documents, guies, material didàctic o llibres que s’hagin d’utilitzar molt perquè simplifica moltíssim l’ús així com la flexibilitat per girar les pàgines, tot i que també pot ser interess l’impressió de catàlegs amb aquest tipus d’enquadernació.

Es podrà escollir el color, negre o plata, el color de les espirals per donar el toc que el teu projecte necessita i, fins i tot, podem dotar el llibret imprès a Palafrugell d’un ganxo al mig per si es vol penjar a la pared com si d’un calendari tradicional es tractés.

L’enquadernació cosida es pot muntar amb tapa tova o dura, obtindràs un producte excel·lent quant a resistència i flexibilitat. És el recomanat per a llibres, revistes o catàlegs impresos a Palafrugell amb ús freqüent perquè permetrà que el producte estigui en perfectes condicions amb el pas del temps.

Aquesta enquadernació rústica cosida és el complement perfecte per diferenciar el teu llibre o revista de la resta.

Per a l’enquadernació cosida que fem a Palafrugell utilitzem fil de cotó i tant se val el format final del llibre o catàleg, orientació, tipus d’estucat i gramatge del paper, et farem el pressupost per les unitats que necessitis sense cap mena de compromís escollint producció normal o urgent per si anem justos de temps.

Avantatges:

 •  Resistència: Ho muntem en una enquadernació de qualitat molt resistent en comparació amb d’altres tipus d’enquadernats.
 •  Distinció: L’enquadernació rústica que muntem als llibres, revistes o catàlegs a l’impremta de Palafrugell marca la diferència amb la resta, donant el toc especial al projecte.

Perquè imprimir llibres, catàlegs o revistes a Palafrugell?

Des de sempre, l’impressió de llibres, catàlegs o revistes a Palafrugell és una de les formes més emprades per a presentar-se perquè es poden utilitzar tant en fires, esdeveniments, …

El procediment és molt fácil, ens heu d’explicar què voleu i per a quina finalitat i us atendrem de forma totalment online o presencial, com vosaltres preferiu. Estudiarem l’opció que millor encaixa amb les vostres necessitats i us donarem un ventall de possibilitats tant en tipus d’acabat com en nombre d’unitats a imprimir perquè pugueu veure els diferents preus que us podem oferir.

Podeu demanar-nos pressupost sobre qualsevol tipus d’impressió de revistes, llibres o catàlegs a Palafrugell sense compromís, estarem encantats d’oferir-te un pressupost detallat que, de ben segur, encaixarà amb el que necessites i amb el teu pressupost!

Impressió de llibres, revistes, catàlegs i d’altres complements a l’impremta de Palafrugell

A la nostra impremta de Palafrugell et podem trobar solucions publicitàries de caire molt professional per a l’impressió de llibres, revistes, catàlegs, llibrets o manuals d’instrucció, … tot en blanc i negre a les pàgines interiors.

Es poden imprimir des de petites tirades, com 10 exemplars amb des de 160 pàgines totals a grans tirades per economitzar més el producte final.

Llavors, l’opció d’enquadernació es pot fer amb tapa tova amb un gramatge gruixudets i, fins i tot, plastificat amb estucat mat o brillant. També existeixen diferents formats de llibre a escollir que, en conjunt, tindràs un llibre, catàleg o revista amb qualitat d’editorial.

Aquest tipus de productes són, per norma general, revistes de poques pàgines, normalment de fins a 80, d’un format petit i que s’utilitza per a fer gran difusió de caire informatiu, científic o publicitari.

Arribaràs a un gran nombre de persones d’una forma econòmica i fàcil, només escollint el tipus d’enquadernació i les diferents opcions disponibles per a configurar la millor relació qualitat/preu que s’adaptarà a la perfecció a les teves necessitats i pressupost, segur! :)

Està pensat per a grans tirades amb un cost molt reduït ideals per a fer bustiatges o per a fires o esdeveniments amb gran afluència de gent, en un material resistent que farà la funció per a la que s’ha imprès a la impremta de Palafrugell.

Avantatges:

 •  Resistència de les pàgines
 •  Multitud d’opcions de personalització
 •  Preu econòmic per a grans tirades
Si el que estàs buscant és una forma àgil i ràpida de que els teus clients s’enrecordin de tu, un marcapàgines pot ser una magnífica idea que uneix el món dels llibres amb els teus possibles clients… el copmlement ideal a la teva campanya promocional regalant un obsqeui!

Amb una àmplia personalització, es poden crear marcapàgines a la nostra impremta de Palafrugell de forma fàcil i assessorat en tot moment pel nostre equip expert en àmbits d’impressió. Es podrà escollir entre diferents formats, orientació, tipus de paper, gramatge i d’altres característiques d’impressió a Palafrugell.

A més, es pot aprofitar el disseny dels marcapàgines per utilitzar-los com si d’una targeta de visita es tractés: Un producte original i inovador! Tindran les teves dades de contacte en un article promocional de gran ús.

Característiques d’impressió de revistes, llibres o catàlegs a Palafrugell

Només has de contactar amb nosaltres per explicar-nos el que tens en ment i el nostre equip de professionals de la nostra impremta t’oferirà l’opció que encaixi millor amb les necessitats del catàleg, revista o llibre i sempre al millor preu a Palafrugell.

L’impressió de revistes, catàlegs o llibres amb nosaltres a Palafrugell és molt senzilla i amb poques dades et podem preparar un pressupost ajustat a les teves necesitats:

 • Quin tipus d’enquadernació necessites per la teva revista de Palafrugell?
 • El número de còpies aproximat per poder oferir-te un ventall amb els preus ajustats
 • Tipus de paper en format clàssic o acabats especials per catàlegs o revistes
 • Escollir també el tipus de coberta amb gramatge igual o diferent a les pàgines interiors
 • Prefereixes un gramatge finet o més gruixut?
 • Ja disposes del disseny? Llavors, podem passar a imprimir a Palafrugell directament!

Recorda que, si necessites l’impressió de la teva revista, catàleg o llibre a Palafrugell de forma urgent, també existeix la possibilitat de fer la producció més àgil amb un petit sobrecost final per entrega ràpida. Només ens ho has de comentar a l’hora de fer el pressupost i et passarem la proposta definitiva al cèntim.

Al final, obtindràs un producte d’una qualitat insuperable al millor preu! Així que el teu llibre, revista o catàleg imprès per la nostra impremta per a la teva empresa de Palafrugell tindrà un toc professional especial!

Impressió de catàlegs, revistes o llibres a Palafrugell by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis d'impressió, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!