Analítica web

Analítica web

L’analítica web i visualització de dades es basa en identificar, cercar i extraure informació clau per al teu negoci.

Com fem l’analítica web?

Gràcies a l’anàlisi extret de Google Analytics i totes les eines que l’envolten: Mapas d’arbre, embuts, gràfics de fluxe, …

Planificarem amb tu la medició, implementació, configuració i administració de Google Analytics. Tindràs accés en tot moment i ho podràs visualitzar tot amb el teu propi usuari.

Ho vols més fàcil i còmode?

Et prepararem informes periòdics de Google Analytics basats en l’analítica web extreta de l’estudi i podrem enllaçar-ho amb altres plataformes existents com campanyes de Google Adwords.

Segmentem els teus visitants socialment, demogràficament i per interessos per estudiar quins perfils aporten un tràfic web de qualitat amb més possibilitats de convertir els objectius establerts. A aquests haurem de dirigir totes les campanyes: Ja siguin online o offline.

De forma offline t’ajudarà a seguir unes pautes estratègiques dirigides a diferents medis i canals.

Quant a online, l’analítica web serà un aliat clau per complementar i potenciar el posicionament orgànic (SEO) i el màrquetig online (SEM amb Google Adwords).

Tot això pensant a curt i llarg termini perquè l’important no és l’ara ni el demà, és qualsevol moment!

No t’ho pensis més i deixa l’analítica web a les nostres mans, de ben segur que no te’n penediràs!

A més, l’equip de la nostra agència disposa del certificat oficial de Google Analytics que ens acredita com a professionals amb domini d’anàlisis digital i Google Analytics, en definitiva: Dominem l’analítica web com ningú! ;)

Demana’ns pressupost:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

El vostre missatge

Accepto la Política de Privacitat

captcha

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!