Analítica web

Analítica web

L’analítica web i visualització de dades es basa en identificar, cercar i extraure informació clau per al teu negoci.

Com fem l’analítica web?

Gràcies a l’anàlisi extret de Google Analytics i totes les eines que l’envolten: Mapas d’arbre, embuts, gràfics de fluxe, …

Planificarem amb tu la medició, implementació, configuració i administració de Google Analytics. Tindràs accés en tot moment i ho podràs visualitzar tot amb el teu propi usuari.

Ho vols més fàcil i còmode?

Et prepararem informes periòdics de Google Analytics basats en l’analítica web extreta de l’estudi i podrem enllaçar-ho amb altres plataformes existents com campanyes de Google Adwords.

Segmentem els teus visitants socialment, demogràficament i per interessos per estudiar quins perfils aporten un tràfic web de qualitat amb més possibilitats de convertir els objectius establerts. A aquests haurem de dirigir totes les campanyes: Ja siguin online o offline.

De forma offline t’ajudarà a seguir unes pautes estratègiques dirigides a diferents medis i canals.

Quant a online, l’analítica web serà un aliat clau per complementar i potenciar el posicionament orgànic (SEO) i el màrquetig online (SEM amb Google Adwords).

Tot això pensant a curt i llarg termini perquè l’important no és l’ara ni el demà, és qualsevol moment!

No t’ho pensis més i deixa l’analítica web a les nostres mans, de ben segur que no te’n penediràs!

A més, l’equip de la nostra agència disposa del certificat oficial de Google Analytics que ens acredita com a professionals amb domini d’anàlisis digital i Google Analytics, en definitiva: Dominem l’analítica web com ningú! ;)

Demana’ns pressupost:

Telèfon
+34 622 530 429

Correu electrònic
info@gmcd.cat

Disseny Web by GM Cloud Design

Al nostre web trobaràs molta més informació del nostre equip, els nostres serveis, dels projectes que hem realitzat i dels clients amb els que treballem!